Selvangivelsen for 2013

Hvis du har brug for hjælp til selvangivelsen for dine indtægter i 2013, kan du læse nærmere her.

For de fleste personer kan selvangivelsen for 2013 laves fra den 10. marts 2014. De fleste oplysninger i din skattemappe forventes at være klar omkring den 17. februar 2014, men på dette tidspunkt er der ikke dannet en egentlig årsopgørelse der kan rettes i.
Sidste frist for indsendelse af selvangivelsen for 2013 er den 1. maj 2014, hvis du har været forskudsregisteret med almindelig selvangivelse. Har du været forskudsregistreret med udvidet selvangivelse, er fristen den 1. juli 2014. Vi er klar til at hjælpe dig med at udarbejde din selvangivelse.

Stor erfaring
Vi laver hvert år flere hundrede selvangivelser og har gjort dette i mange år. Det er ofte selvangivelser med specielle forhold eller komplicerede skatteforhold, herunder udlandsforhold. Specielle forhold hos dig kræver specielle kompetencer, viden og erfaring hos os. Det har vi, og vi er altid fuldt opdaterede.
Indgår der udlandsforhold i din selvangivelse, hjælper vi også med at koordinere den danske selvangivelse med en eventuel selvangivelse i et andet land, således at du selvangiver konsistent.

Kontakt os
Vi står parat her til at hjælpe dig med at lave din selvangivelse, så din skatteansættelse bliver korrekt, og du undgår ubehagelige overraskelser.